Hoş Geldiniz! 👋

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolup giriş yaptıktan sonra konu oluşturabilir, mevcut konulara yanıt gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajlaşma programınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabileceksiniz. Aynı zamanda hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki daha ne bekliyorsunuz?

Kayıt Ol
  • Bütün Tema, Eklenti ve Hizmetlerde YUZDE50 kupon koduyla %50 İndirim!
    Detaylı bilgi için konumuza göz atabilirsiniz.

Yatay Postbitteki Kullanıcı Bilgileri Hk.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CL4Y
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

CL4Y

Kayıtlı Üye
Konular
1
Konular
1
Reaksiyon puanı
1
Web sitesi
www.jetto.net
Selamlar,

Buradaki gibi ücretli veya ücretsiz yatay postbitteki bilgileri nasıl sağ tarafa ekleyebiliriz?

1761641026144.png

Çok fazla denedim ama bir türlü tema özel olmasından dolayı sağ tarafa ekletemedim, ayrıca ticaret puanı eklentisi var onunla birlikte bir entegrasyon nasıl yapılabilir?

Aleyküm selam ben Ücretli - XenForo Horizontal Postbit - Yatay Postbit bu şekilde bir eklenti hazırladım ama ilgili alanlar temalarda farklılık gösterdiği için detaylı olarak inceleme ve deneme fırsatım olmadı maalesef.

Ticaret puanı için bir demo var mı acaba görebileceğim gerekli kontrol ve düzenlemeleri yapabilirim.

Aleyküm selam ben Ücretli - XenForo Horizontal Postbit - Yatay Postbit bu şekilde bir eklenti hazırladım ama ilgili alanlar temalarda farklılık gösterdiği için detaylı olarak inceleme ve deneme fırsatım olmadı maalesef.

Ticaret puanı için bir demo var mı acaba görebileceğim gerekli kontrol ve düzenlemeleri yapabilirim.
Aslında temada yatay postbit desteği varda, istatistikler altta kalıyor seninki gibi olmuyor.

Örnek;
1761641914672.png

Tabii ki, bunu kapatabiliyoruz seçeneklerden kapatınca sağ tarafa geçiremedim.

Ticaret eklentisi olarak; XenCentral Feedback System kullanıyorum.
Postbit görünümü şu şekilde oluyor;
1761641991831.png

Demo bulunmuyor ama aktif olarak kendi forum sitemde kullanıyorum, direkt admin hesabı veremiyorum ama anydesk istersen uzaktan kontrol sağlaman için anydesk iletebilirim. Forumdaki bazı eklentilerden kaynaklı, eklenti yapımcısı farklı kişilere admin yetkisi vermememi belirtiyor şart koşulu.

Aslında temada yatay postbit desteği varda, istatistikler altta kalıyor seninki gibi olmuyor.

Örnek;
Ekli dosyayı görüntüle 409

Tabii ki, bunu kapatabiliyoruz seçeneklerden kapatınca sağ tarafa geçiremedim.

Ticaret eklentisi olarak; XenCentral Feedback System kullanıyorum.
Postbit görünümü şu şekilde oluyor;
Ekli dosyayı görüntüle 410

Demo bulunmuyor ama aktif olarak kendi forum sitemde kullanıyorum, direkt admin hesabı veremiyorum ama anydesk istersen uzaktan kontrol sağlaman için anydesk iletebilirim. Forumdaki bazı eklentilerden kaynaklı, eklenti yapımcısı farklı kişilere admin yetkisi vermememi belirtiyor şart koşulu.
Tema ve özel eklenti olduğu için eklenti işe yaramayacaktır, manuel olarak tema üzerinde ki şablon düzenlemeleri ile ayarlayabilirim. Düşünürseniz eğer müsait bir zaman anydesk iletebilirseniz bakalım.

Tema ve özel eklenti olduğu için eklenti işe yaramayacaktır, manuel olarak tema üzerinde ki şablon düzenlemeleri ile ayarlayabilirim. Düşünürseniz eğer müsait bir zaman anydesk iletebilirseniz bakalım.
Anlayışınız için teşekkür ederim, önden bir fiyat teklifi alabilirsem uygun olması durumunda anydesk ileteyim.

Özel mesaj gönderdim hocam.

Konuyu toplam 0 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Forumlarınızda eklenti ile ilgili sitenizin açılmama durumunda src/config.php dosyasına $config['enableListeners'] = false; kodunu ekleyerek bütün eklentileri devre dışı bırakabilir ve sitenizi aktif hale getirerek sorunları çözebilirsiniz.
  • Geri